Πληρωμή:

-Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώστε τον υπάλληλο της courier, με την παράδοση του δέματος στο χώρο σας.

-Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα polyart.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard.

-Πληρωμή με Paypal για το polyart.gr

-Πληρωμή μέσω Τράπεζας στους παρακάτω λογαριασμούς:

        -ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΝΚ  GR98 0110 3070 0000 3070 0381 053   Δικαιούχος: POLYART Ε.Ε

        -ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΑΝΚ …………………………………………………….

        -EUROBANK ……………………………………………………………

 

Παράδοση:

-Για όλες τις περιοχές της Ελλάδος η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται με τα ΕΛ.ΤΑ Courier από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

-Για αποστολές στο εξωτερικό πρέπει να υπάρξει προηγούμενη επικοινωνία με εκπρόσωπό μας, προκειμένου να καθοριστεί το κόστος της αποστολής. Δεν αποστέλλονται προϊόντα με αντικαταβολή εκτός Ελλάδος παρά μόνο με προηγούμενη κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

-Το κόστος αποστολής είναι 2 ΕΥΡΩ και 2 ΕΥΡΩ το κόστος αντικαταβολής.

-Κατά την διαδικασία πληρωμής το σύστημα εμφανίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών ανάλογα με τη περιοχή και τον τρόπο παράδοσης που έχετε δηλώσει.

-Για παραγγελίες άνω των 40 ΕΥΡΩ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. (εκτός του κόστους αντικαταβολής το οποίο λογίζεται στα 2 ΕΥΡΩ, αν έχει επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής).

-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση της παραγγελίας σας επισκεφθείτε το https://www.elta-courier.gr/search