Όροι και προϋποθέσεις


ΓΕΝΙΚΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.polyart.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης σε ολόκληρο τον κόσμο . Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και γενικών απεργιών, σε ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων ταχυμεταφορικών εταιριών. Από τις παραπάνω ημέρες και ώρες παράδοσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες δε μπορεί να ανταπεξέλθει η ταχυμεταφορική εταιρία για δική της υπαιτιότητα.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές τιμές λιανικής, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Το www.polyart.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

 Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ/ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το www.polyart.gr μέσω email την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε πιστωτικούς ελέγχους από την POLYART E.E  η οποία διατηρεί το δικαίωμα δίχως αιτιολόγηση να σας ζητήσει κατά την κρίση της:

-είτε να προσκομίσετε επιπλέον έγγραφα που θα ταυτοποιούν τα στοιχεία σας,

-είτε να γίνει αλλαγή από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σε κάποιον άλλο,

-είτε και να απορρίψει πλήρως την παραγγελία σας και να μην την κάνει αποδεκτή

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω email στο polyart34@gmail.com ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εταιρίας μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία δύναται να ακυρωθεί με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής.

 Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής, για να ακυρωθεί η παραγγελία καταρχήν θα πρέπει να την παραλάβει και να την επιστρέψει στην έδρα του καταστήματος, όπως αυτή αναφέρεται στο παρόν.

Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα υποδείξει εγγράφως και θα του ανήκει. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής & επιστροφής. 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στη περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα ο χρόνος αποστολής και παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι από 1 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με courier . Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδας, ανεξαρτήτως του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων, είναι 5 ευρώ (για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ οι αποστολές είναι δωρεάν).

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

POLYART.E.E