Σχετικά με εμάς

 -Η POLYART ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΝ Ε.E είναι μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας χειροποίητων σουβενίρ, εκκλησιαστικών εικόνων και άλλων αντικειμένων καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. 

-Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τις εικαστικές τέχνες. Απευθύνετε δε, σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν κάποια πολύ ιδιαίτερα αναμνηστικά ή λατρευτικά δημιουργήματα.

-Αρχικά κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα, βέβαια καθημερινά εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Προσπαθούμε να εξελίξουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο και να δημιουργήσουμε μία επιχείρηση βιώσιμη, με γερές βάσεις για το μέλλον. Χτίζουμε μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και σε εσάς.

-Κατασκευάζουμε περισσότερα από 15.000 μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα, "Όλα Χειροποίητα", γι αυτό και η παραγωγή μας είναι περιορισμένη.

-Αυτά, τα διαθέτουμε κυρίως μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού μας καταστήματος, POLYART.GR.

-Απευθυνόμαστε κυρίως σε πελάτες λιανικής πώλησης αλλά και στην χονδρική.

-Επειδή είμαστε κατασκευαστές μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

-Στόχος μας να κρατάμε χαμηλά τις τιμές μας και πολύ ψηλά την ποιότητα.

-Επιδιώκουμε να αναδεικνύουμε την ομορφιά και την διαχρονικότητα του χειροποίητου.  

-Καθ' όλη την παραγωγική διαδικασία ΔΕΝ χρησιμοποιούμε μηχανές σε κανένα στάδιο, (πλην της εκτύπωσης).

-Δουλεύουμε με παραδοσιακά υλικά (κυρίως φυτικής ή ζωικής προέλευσης), αλλά και πολύ εξελιγμένα, πάντα φιλικά προς το περιβάλλον.

-Είμαστε δίπλα σας πριν και μετά από κάθε αγορά σας και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. 

Γιατί σ' εμάς οι λέξεις "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ’’  και "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" γράφονται  με κεφαλαία γράμματα.